Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
ICA Banklen har marknadens bästa blancolån med låg ränta om du vill göra trädgården snygg.

Bra handelsträdgårdar i Blekinge län

Antalet handelsträdgårdar i Blekinge län är 11 och de finns på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Blekinge län finns på följande orter:

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Asarum

Lyckeby

Bra handelsträdgårdar i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borlänge

Falun

Djurås

Gustafs

OrsaHitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 8 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 5 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Gotlands län finns på följande orter:

Visby

Lärbro

Slite

Stånga

Burgsvik

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gävleborgs län

Antalet handelsträdgårdar i Gävleborg är 26 och de finns på 18 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Edsbyn

Forsbacka

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 49 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 19 olika orter. I Hallands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Hammerdal

Häggenås

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 17 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gränna

Jönköping

Tranås

Gislaved

Bankeryd

Bra handelsträdgårdar i Kalmar län

Antalet handelsträdgårdar i Kalmar län är 26 och de finns på 16 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Läckeby

Nybro

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Kronobergs län

Antalet handelsträdgårdar i Kronoberg är 19 och de finns på 14 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Kronobergs län finns på följande orter:

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Lenhovda

Linneryd

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 20 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Norrbottens län finns på följande orter:

Piteå

Boden

Öjebyn

Junosuando

Kalix

Bra handelsträdgårdar i Skåne

Totalt i Skåne finns det 156 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 78 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Skåne län finns på följande orter:

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Påarp

Kristianstad

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Stockholms län

Antalet handelsträdgårdar i Stockholms län är 82 och de finns på 41 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Tungelsta

Järfälla

Ekerö

Färentuna

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 10 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Vingåker

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Uppsala län

Antalet handelsträdgårdar i Uppsala län är 16 och de finns på 10 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Enköping

Uppsala

Björklinge

Häggeby

Morgongåva

Bra handelsträdgårdar i Värmland

Antalet handelsträdgårdar i Värmland är 14 och de finns på 9 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hammarö

Lysvik

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 22 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 12 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Skellefteå

Umeå

Byske

Hällnäs

Lycksele

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 32 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 23 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västernorrlands län finns på följande orter:

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Härnösand

Alnö

Bra handelsträdgårdar i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 12 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 6 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västmanlands län finns på följande orter:

Västerås

Köping

Ramnäs

Sala

Skultuna

Bra handelsträdgårdar i Västra Götalands län

Antalet handelsträdgårdar i Västra Götalands län är 115 och de finns på 77 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västra Götalands län finns på följande orter:

Borås

Göteborg

Uddevalla

Trollhättan

Munkedal

Bra handelsträdgårdar i Örebro län

Antalet handelsträdgårdar i Örebro län är 30 och de finns på 15 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Örebro län finns på följande orter:

Örebro

Nora

Kumla

Hallsberg

Fjugesta

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Östergötlands län

Antalet handelsträdgårdar i Östergötland är 37 och de finns på 20 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Östergötlands län finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena

Skänninge