Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
ICA Banklen har marknadens bästa blancolån med låg ränta om du vill göra trädgården snygg.

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Blekinge län

Antalet handelsträdgårdar i Blekinge är 11 och de finns på 9 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Asarum

Bra handelsträdgårdar i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Dalarnas län finns på följande orter:

Borlänge

Falun

Djurås

Gustafs

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 8 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 5 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Stånga

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gävleborgs län

Antalet handelsträdgårdar i Gävleborg är 26 och de finns på 18 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Gävleborgs län finns på följande orter:

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Edsbyn

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 49 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 19 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Hallands län finns på följande orter:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Bra handelsträdgårdar i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Hammerdal

Bra handelsträdgårdar i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 17 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gränna

Jönköping

Tranås

Gislaved

Bra handelsträdgårdar i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 26 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Läckeby

Bra handelsträdgårdar i Kronoberg

Antalet handelsträdgårdar i Kronoberg är 19 och de finns på 14 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Kronobergs län finns på följande orter:

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Lenhovda

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 20 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Piteå

Boden

Öjebyn

Junosuando

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 156 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 78 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Påarp

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Stockholms län

Antalet handelsträdgårdar i Stockholms län är 82 och de finns på 41 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Stockholm

Tungelsta

Järfälla

Ekerö

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Södermanlands län

Antalet handelsträdgårdar i Södermanlands län är 28 och de finns på 10 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Uppsala län

Antalet handelsträdgårdar i Uppsala län är 16 och de finns på 10 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Enköping

Uppsala

Björklinge

Häggeby

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Värmlands län

Antalet handelsträdgårdar i Värmland är 14 och de finns på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Värmlands län finns på följande orter:

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hammarö

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västerbottens län

Antalet handelsträdgårdar i Västerbottens län är 22 och de finns på 12 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Skellefteå

Umeå

Byske

Hällnäs

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 32 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 23 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

HärnösandBra handelsträdgårdar i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 12 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 6 olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Västerås

Köping

Ramnäs

Sala

Bra handelsträdgårdar i Västra Götaland

Antalet handelsträdgårdar i Västra Götaland är 115 och de finns på 77 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borås

Göteborg

Uddevalla

Trollhättan

Bra handelsträdgårdar i Örebro län

Antalet handelsträdgårdar i Örebro län är 30 och de finns på 15 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Örebro

Nora

Kumla

Hallsberg

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Östergötlands län

Antalet handelsträdgårdar i Östergötland är 37 och de finns på 20 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena