Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Ekerö

Handelsträdgårdar i Ekerö

Det finns totalt 4 handelsträdgårdar eller växthus i Ekerö där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Ekerö och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Ekerö. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Ekerö och i Stockholms län kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Ekerö kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Ekerö är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Ekerö

Österängs Trädgård AB

Nyckelbyvägen 21

178 90 Ekerö

Orto Novo Växthusodling AB

Nyckelby

178 90 Ekerö

Ny-Säter Odlingar AB

Lyckliga Gatan

178 53 Ekerö

Alverbäcks Blommor

Brygga Gård

178 31 Ekerö