Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor


Handelsträdgårdar i Stockholm

Handelsträdgårdar i Stockholm

Det finns totalt 7 handelsträdgårdar eller växthus i Stockholm där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Stockholm och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Stockholm. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Stockholm och i Stockholms län kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Stockholm kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Stockholm är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Stockholm

Rosendals Trädgård, Stiftelsen

Rosendalsterrassen 12

Interflora Fresh

Lindhagensgatan 120

PLANTAGEN

Veit Wittrocks Väg 2

Rose Garden i Stockholm AB

Vasagatan 52

Veg Tech AB

Hornsgatan 178


Fler plantskolor och växthus i Stockholm

Blomsterlandet E 4 AB

Karlaplan 13

Trädgårdslandet

Karlavägen 69