Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Tungelsta

Handelsträdgårdar i Tungelsta

Det finns totalt 7 handelsträdgårdar eller växthus i Tungelsta där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Tungelsta och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Tungelsta. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Tungelsta och i Stockholms län kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Tungelsta kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Tungelsta är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Tungelsta

AB Granebergs Handelsträdgård

Södertäljevägen 53

137 56 Tungelsta

Via Handelsträdgård

Skogs Ekebyvägen 3

137 54 Tungelsta

Lida Handelsträdgård HB

Lidavägen 20

137 55 Tungelsta

Blomorado

Södertäljevägen 12

137 56 Tungelsta

Tiits Trädgård AB

Ilmars Väg 9

137 92 Tungelsta


Fler plantskolor och växthus i Tungelsta

Stig Carlssons Handelsträdgård

Tungelstavägen 122

137 55 Tungelsta

Tungans 3-Gård HB

Ålstavägen 15

137 56 Tungelsta