Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Borås

Handelsträdgårdar i Borås

Det finns totalt 6 handelsträdgårdar eller växthus i Borås där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Borås och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Borås. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Borås och i Västra Götaland kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Borås kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Borås är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Borås

Arvidsson Handelsträdgård

Storegårdsgatan 30

507 52 Borås

Hansson Handelsträdgård, Bröderna

Hulta

507 52 Borås

Interflora / Brändmarks Blommor Gardencenter

Trandaredsgatan 133

507 61 Borås

Hammargrens Handelsträdgård

Tosserydsvägen 14

506 49 Borås

Backgårdens Blommor

Söderkullagatan 51

507 63 Borås


Fler plantskolor och växthus i Borås

Blomsterlandet

Göteborgsvägen 29

504 35 Borås