Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Göteborg

Handelsträdgårdar i Göteborg

Det finns totalt 6 handelsträdgårdar eller växthus i Göteborg där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Göteborg och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Göteborg. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Göteborg och i Västra Götaland kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Göteborg kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Göteborg är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Göteborg

Hornbach Bygg- & Trädgårdsmarknad

Minelundsvägen 8

417 05 Göteborg

Blomsterlandet

Backavägen 9

417 05 Göteborg

Patcy´s Blommor Garden Center AB

Gamlestadsvägen 40

415 02 Göteborg

Växtinredarna

Gamla Björlandavägen 145

417 28 Göteborg

VEAB Trading

Bassänggatan 6

415 25 Göteborg


Fler plantskolor och växthus i Göteborg

Interflora / Kvibergs Handelsträdgård

Generalsgatan 5

415 05 Göteborg