Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Örebro

Handelsträdgårdar i Örebro

Det finns totalt 8 handelsträdgårdar eller växthus i Örebro där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Örebro och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Örebro. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Örebro och i Örebro län kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Örebro kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Örebro är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Örebro

Rosengrens Skafferi

Engelbrektsgatan 3

702 12 Örebro

Sandbergs Handelsträdgård

Hovstavägen 35

703 63 Örebro

Blomsterlandet

Tingslagsgatan 7

702 17 Örebro

Trädgårdsväxter AB

Bondsättersvägen 87

702 30 Örebro

Kilstorps Handelsträdgård

Kiltorp 41410

703 53 Örebro


Fler plantskolor och växthus i Örebro

Sandins Handelsträdgård

Stortorpsvägen

705 95 Örebro

Nya Blommor

Adolfsbergsvägen 4

702 27 Örebro

PLANTAGEN

Monologgatan 2

703 70 Örebro