Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Blekinge län finns på följande orter:

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Asarum

Lyckeby

Bra handelsträdgårdar i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borlänge

Falun

Djurås

Gustafs

Orsa

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gotlands län

Antalet handelsträdgårdar i Gotland är 8 och de finns på 5 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Gotlands län finns på följande orter:

Visby

Lärbro

Slite

Stånga

Burgsvik

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 26 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 18 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Edsbyn

Forsbacka

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Hallands län

Antalet handelsträdgårdar i Hallands län är 49 och de finns på 19 olika orter. I Hallands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Hammerdal

Häggenås

Bra handelsträdgårdar i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 17 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Jönköpings län finns på följande orter:

Gränna

Jönköping

Tranås

Gislaved

Bankeryd

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 26 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Läckeby

Nybro

Bra handelsträdgårdar i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 19 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 14 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Lenhovda

Linneryd

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 20 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Norrbottens län finns på följande orter:

Piteå

Boden

Öjebyn

Junosuando

Kalix

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Skåne län

Antalet handelsträdgårdar i Skåne är 156 och de finns på 78 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Skåne län finns på följande orter:

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Påarp

Kristianstad

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Stockholms län

Antalet handelsträdgårdar i Stockholms län är 82 och de finns på 41 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Tungelsta

Järfälla

Ekerö

Färentuna

Bra handelsträdgårdar i Södermanland

Antalet handelsträdgårdar i Södermanland är 28 och de finns på 10 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Södermanlands län finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Vingåker

Bra handelsträdgårdar i Uppsala län

Antalet handelsträdgårdar i Uppsala län är 16 och de finns på 10 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Uppsala län finns på följande orter:

Enköping

Uppsala

Björklinge

Häggeby

Morgongåva

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Värmlands län

Antalet handelsträdgårdar i Värmland är 14 och de finns på 9 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hammarö

Lysvik

Bra handelsträdgårdar i Västerbotten

Antalet handelsträdgårdar i Västerbotten är 22 och de finns på 12 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västerbottens län finns på följande orter:

Skellefteå

Umeå

Byske

Hällnäs

Lycksele

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 32 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 23 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västernorrlands län finns på följande orter:

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Härnösand

Alnö

Bra handelsträdgårdar i Västmanlands län

Antalet handelsträdgårdar i Västmanlands län är 12 och de finns på 6 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västmanlands län finns på följande orter:

Västerås

Köping

Ramnäs

Sala

SkultunaBra handelsträdgårdar i Västra Götalands län

Antalet handelsträdgårdar i Västra Götalands län är 115 och de finns på 77 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västra Götalands län finns på följande orter:

Borås

Göteborg

Uddevalla

Trollhättan

Munkedal

Bra handelsträdgårdar i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Örebro län finns på följande orter:

Örebro

Nora

Kumla

Hallsberg

Fjugesta

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Östergötlands län

Antalet handelsträdgårdar i Östergötland är 37 och de finns på 20 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Östergötlands län finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena

Skänninge