Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Bra handelsträdgårdar i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 25 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Dalarnas län finns på följande orter:

Borlänge

Falun

Djurås

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gotlands län

Antalet handelsträdgårdar i Gotland är 8 och de finns på 5 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Bra handelsträdgårdar i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 26 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 18 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Hallands län

Antalet handelsträdgårdar i Hallands län är 49 och de finns på 19 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Hallands län finns på följande orter:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Bra handelsträdgårdar i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 17 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gränna

Jönköping

Tranås

Bra handelsträdgårdar i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 26 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Bra handelsträdgårdar i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 19 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 14 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Kronobergs län finns på följande orter:

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 20 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Piteå

Boden

Öjebyn

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 156 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 78 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Bra handelsträdgårdar i Stockholms län

Antalet handelsträdgårdar i Stockholms län är 82 och de finns på 41 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Tungelsta

JärfällaHitta handelsträdgårdar och plantskolor i Södermanlands län

Antalet handelsträdgårdar i Södermanlands län är 28 och de finns på 10 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Uppsala län

Antalet handelsträdgårdar i Uppsala län är 16 och de finns på 10 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Enköping

Uppsala

Björklinge

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Värmlands län

Antalet handelsträdgårdar i Värmland är 14 och de finns på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Värmlands län finns på följande orter:

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västerbottens län

Antalet handelsträdgårdar i Västerbottens län är 22 och de finns på 12 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Skellefteå

Umeå

Byske

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 32 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 23 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Bra handelsträdgårdar i Västmanland

Antalet handelsträdgårdar i Västmanland är 12 och de finns på 6 olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Västerås

Köping

Ramnäs

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västra Götalands län

Antalet handelsträdgårdar i Västra Götaland är 115 och de finns på 77 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borås

Göteborg

Uddevalla

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Örebro

Nora

Kumla

Bra handelsträdgårdar i Östergötland

Antalet handelsträdgårdar i Östergötland är 37 och de finns på 20 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Östergötlands län finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala