Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Bra handelsträdgårdar i Blekinge

Antalet handelsträdgårdar i Blekinge är 11 och de finns på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Blekinge län finns på följande orter:

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Bra handelsträdgårdar i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 25 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borlänge

Falun

Djurås

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 8 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 5 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Gotlands län finns på följande orter:

Visby

Lärbro

Slite

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gävleborgs län

Antalet handelsträdgårdar i Gävleborgs län är 26 och de finns på 18 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Bra handelsträdgårdar i Halland

Totalt i Halland finns det 49 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 19 olika orter. I Hallands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Bra handelsträdgårdar i Jönköping län

Antalet handelsträdgårdar i Jönköping län är 28 och de finns på 17 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gränna

Jönköping

Tranås

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Kalmar län

Antalet handelsträdgårdar i Kalmar län är 26 och de finns på 16 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Bra handelsträdgårdar i Kronobergs län

Antalet handelsträdgårdar i Kronobergs län är 19 och de finns på 14 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Bra handelsträdgårdar i Norrbotten

Antalet handelsträdgårdar i Norrbotten är 20 och de finns på 16 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Norrbottens län finns på följande orter:

Piteå

Boden

Öjebyn

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 156 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 78 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Skåne län finns på följande orter:

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Stockholms län

Antalet handelsträdgårdar i Stockholms län är 82 och de finns på 41 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Tungelsta

Järfälla

Bra handelsträdgårdar i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 10 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Södermanlands län finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra handelsträdgårdar i Uppsala län

Antalet handelsträdgårdar i Uppsala län är 16 och de finns på 10 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Uppsala län finns på följande orter:

Enköping

Uppsala

Björklinge

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Värmlands län

Antalet handelsträdgårdar i Värmlands län är 14 och de finns på 9 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Bra handelsträdgårdar i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 22 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 12 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västerbottens län finns på följande orter:

Skellefteå

Umeå

ByskeBra handelsträdgårdar i Västernorrland

Antalet handelsträdgårdar i Västernorrland är 32 och de finns på 23 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västernorrlands län finns på följande orter:

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 12 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 6 olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Västerås

Köping

Ramnäs

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 115 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 77 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borås

Göteborg

Uddevalla

Bra handelsträdgårdar i Örebro län

Antalet handelsträdgårdar i Örebro län är 30 och de finns på 15 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Örebro län finns på följande orter:

Örebro

Nora

Kumla

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Östergötlands län

Antalet handelsträdgårdar i Östergötlands län är 37 och de finns på 20 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Östergötlands län finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala