Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Blekinge län

Antalet handelsträdgårdar i Blekinge län är 11 och de finns på 9 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Bra handelsträdgårdar i Dalarnas län

Antalet handelsträdgårdar i Dalarnas län är 25 och de finns på 15 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Dalarnas län finns på följande orter:

Borlänge

Falun

Djurås

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 8 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 5 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Bra handelsträdgårdar i Gävleborgs län

Antalet handelsträdgårdar i Gävleborgs län är 26 och de finns på 18 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Bra handelsträdgårdar i Halland

Totalt i Halland finns det 49 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 19 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Hallands län finns på följande orter:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jämtlands län

Antalet handelsträdgårdar i Jämtland är 11 och de finns på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Jämtlands län finns på följande orter:

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Bra handelsträdgårdar i Jönköpings län

Antalet handelsträdgårdar i Jönköpings län är 28 och de finns på 17 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Gränna

Jönköping

Tranås

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Kalmar län

Antalet handelsträdgårdar i Kalmar län är 26 och de finns på 16 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Kalmar län finns på följande orter:

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Bra handelsträdgårdar i Kronobergs län

Antalet handelsträdgårdar i Kronobergs län är 19 och de finns på 14 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Kronobergs län finns på följande orter:

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Norrbottens län

Antalet handelsträdgårdar i Norrbottens län är 20 och de finns på 16 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Piteå

Boden

Öjebyn

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 156 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 78 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Bra handelsträdgårdar i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 82 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 41 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Tungelsta

Järfälla

Bra handelsträdgårdar i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 10 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra handelsträdgårdar i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 10 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Enköping

Uppsala

Björklinge

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 14 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Värmlands län finns på följande orter:

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Bra handelsträdgårdar i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 22 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 12 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Skellefteå

Umeå

Byske

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västernorrlands län

Antalet handelsträdgårdar i Västernorrlands län är 32 och de finns på 23 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Bra handelsträdgårdar i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 12 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 6 olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Västerås

Köping

Ramnäs

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 115 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 77 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borås

Göteborg

Uddevalla

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Örebro län

Antalet handelsträdgårdar i Örebro län är 30 och de finns på 15 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Örebro

Nora

KumlaBra handelsträdgårdar i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 37 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 20 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Östergötlands län finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Motala