Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor


Bra handelsträdgårdar i Blekinge län

Antalet handelsträdgårdar i Blekinge län är 11 och de finns på 9 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 25 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borlänge

Falun

Djurås

Bra handelsträdgårdar i Gotland

Totalt i Gotland finns det 8 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 5 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Bra handelsträdgårdar i Gävleborgs län

Antalet handelsträdgårdar i Gävleborgs län är 26 och de finns på 18 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Gävleborgs län finns på följande orter:

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Hallands län

Totalt i Halland finns det 49 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 19 olika orter. I Hallands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Bra handelsträdgårdar i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Jämtlands län finns på följande orter:

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 17 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Jönköpings län finns på följande orter:

Gränna

Jönköping

Tranås

Bra handelsträdgårdar i Kalmar län

Antalet handelsträdgårdar i Kalmar län är 26 och de finns på 16 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Kalmar län finns på följande orter:

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Kronobergs län

Antalet handelsträdgårdar i Kronoberg är 19 och de finns på 14 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Bra handelsträdgårdar i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 20 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Piteå

Boden

Öjebyn

Bra handelsträdgårdar i Skåne

Totalt i Skåne finns det 156 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 78 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Bra handelsträdgårdar i Stockholms län

Antalet handelsträdgårdar i Stockholms län är 82 och de finns på 41 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Stockholm

Tungelsta

Järfälla

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 10 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Södermanlands län finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Uppsala län

Antalet handelsträdgårdar i Uppsala län är 16 och de finns på 10 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Uppsala län finns på följande orter:

Enköping

Uppsala

Björklinge

Bra handelsträdgårdar i Värmlands län

Antalet handelsträdgårdar i Värmlands län är 14 och de finns på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Värmlands län finns på följande orter:

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 22 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 12 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västerbottens län finns på följande orter:

Skellefteå

Umeå

Byske

Bra handelsträdgårdar i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 32 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 23 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 12 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 6 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västmanlands län finns på följande orter:

Västerås

Köping

Ramnäs

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västra Götalands län

Antalet handelsträdgårdar i Västra Götalands län är 115 och de finns på 77 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västra Götalands län finns på följande orter:

Borås

Göteborg

Uddevalla

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Örebro län

Antalet handelsträdgårdar i Örebro län är 30 och de finns på 15 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Örebro län finns på följande orter:

Örebro

Nora

Kumla

Bra handelsträdgårdar i Östergötland

Antalet handelsträdgårdar i Östergötland är 37 och de finns på 20 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala