Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor


Bra handelsträdgårdar i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Dalarnas län

Antalet handelsträdgårdar i Dalarna är 25 och de finns på 15 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borlänge

Falun

Djurås

Bra handelsträdgårdar i Gotland

Antalet handelsträdgårdar i Gotland är 8 och de finns på 5 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 26 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 18 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Gävleborgs län finns på följande orter:

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Bra handelsträdgårdar i Hallands län

Antalet handelsträdgårdar i Hallands län är 49 och de finns på 19 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Hallands län finns på följande orter:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Bra handelsträdgårdar i Jämtlands län

Antalet handelsträdgårdar i Jämtlands län är 11 och de finns på 9 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jönköpings län

Antalet handelsträdgårdar i Jönköping län är 28 och de finns på 17 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Jönköpings län finns på följande orter:

Gränna

Jönköping

Tranås

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Kalmar län

Antalet handelsträdgårdar i Kalmar län är 26 och de finns på 16 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Kalmar län finns på följande orter:

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 19 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 14 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Bra handelsträdgårdar i Norrbotten

Antalet handelsträdgårdar i Norrbotten är 20 och de finns på 16 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Piteå

Boden

Öjebyn

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Skåne län

Antalet handelsträdgårdar i Skåne län är 156 och de finns på 78 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 82 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 41 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Stockholm

Tungelsta

Järfälla

Bra handelsträdgårdar i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 10 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra handelsträdgårdar i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 10 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Enköping

Uppsala

Björklinge

Bra handelsträdgårdar i Värmland

Totalt i Värmland finns det 14 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Värmlands län finns på följande orter:

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Bra handelsträdgårdar i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 22 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 12 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Skellefteå

Umeå

Byske

Bra handelsträdgårdar i Västernorrland

Antalet handelsträdgårdar i Västernorrland är 32 och de finns på 23 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västmanlands län

Antalet handelsträdgårdar i Västmanland är 12 och de finns på 6 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västmanlands län finns på följande orter:

Västerås

Köping

Ramnäs

Bra handelsträdgårdar i Västra Götaland

Totalt i Västra Götaland finns det 115 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 77 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borås

Göteborg

Uddevalla

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Örebro län

Antalet handelsträdgårdar i Örebro län är 30 och de finns på 15 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Örebro

Nora

Kumla

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 37 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 20 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala