Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Bra handelsträdgårdar i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Kyrkhult

Sölvesborg

Johannishus

Asarum

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 25 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borlänge

Falun

Djurås

Gustafs

Bra handelsträdgårdar i Gotland

Antalet handelsträdgårdar i Gotland är 8 och de finns på 5 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Stånga

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 26 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 18 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Gävleborgs län finns på följande orter:

Gävle

Bollnäs

Ljusdal

Edsbyn

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Hallands län

Totalt i Halland finns det 49 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 19 olika orter. I Hallands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Bra handelsträdgårdar i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 11 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Jämtlands län finns på följande orter:

Krokom

Östersund

Dvärsätt

Hammerdal

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 28 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 17 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Jönköpings län finns på följande orter:

Gränna

Jönköping

Tranås

Gislaved

Bra handelsträdgårdar i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 26 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Kalmar län finns på följande orter:

Kalmar

Färjestaden

Borgholm

Läckeby

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 19 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 14 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Växjö

Markaryd

Hovmantorp

Lenhovda

Bra handelsträdgårdar i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 20 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 16 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Piteå

Boden

Öjebyn

Junosuando

Bra handelsträdgårdar i Skåne

Totalt i Skåne finns det 156 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 78 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Helsingborg

Ängelholm

Malmö

Påarp

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Stockholms län

Antalet handelsträdgårdar i Stockholms län är 82 och de finns på 41 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Stockholm

Tungelsta

Järfälla

Ekerö

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Södermanlands län

Antalet handelsträdgårdar i Södermanland är 28 och de finns på 10 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Södermanlands län finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Uppsala län

Antalet handelsträdgårdar i Uppsala län är 16 och de finns på 10 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Uppsala län finns på följande orter:

Enköping

Uppsala

Björklinge

Häggeby

Bra handelsträdgårdar i Värmlands län

Antalet handelsträdgårdar i Värmlands län är 14 och de finns på 9 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Värmlands län finns på följande orter:

Kristinehamn

Karlstad

Uddeholm

Hammarö

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västerbottens län

Antalet handelsträdgårdar i Västerbotten är 22 och de finns på 12 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västerbottens län finns på följande orter:

Skellefteå

Umeå

Byske

Hällnäs

Bra handelsträdgårdar i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 32 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 23 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Sollefteå

Sundsvall

Fränsta

Härnösand

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Västmanlands län

Antalet handelsträdgårdar i Västmanlands län är 12 och de finns på 6 olika orter. Flest plantskolor och handelsträdgårdar i Västmanlands län finns på följande orter:

Västerås

Köping

Ramnäs

Sala

Bra handelsträdgårdar i Västra Götalands län

Antalet handelsträdgårdar i Västra Götalands län är 115 och de finns på 77 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Borås

Göteborg

Uddevalla

Trollhättan

Bra handelsträdgårdar i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 handelsträdgårdar och växthus fördelade på 15 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Örebro

Nora

Kumla

Hallsberg

Hitta handelsträdgårdar och plantskolor i Östergötlands län

Antalet handelsträdgårdar i Östergötland är 37 och de finns på 20 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest handelsträdgårdar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena