Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Lund

Handelsträdgårdar i Lund

Det finns totalt 4 handelsträdgårdar eller växthus i Lund där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Lund och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Lund. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Lund och i Skåne kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Lund kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Lund är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Lund

Weibull Trädgårdsbutik

Lilla Fiskaregatan 19

222 22 Lund

Stångby Plantskola

Vallkärratorn 424

225 91 Lund

PLANTAGEN

Avtalsvägen 5

227 61 Lund

Lunds Park och Maskin AB

Bondevägen 1

227 64 Lund