Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Katrineholm

Handelsträdgårdar i Katrineholm

Det finns totalt 4 handelsträdgårdar eller växthus i Katrineholm där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Katrineholm och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Katrineholm. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Katrineholm och i Södermanland kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Katrineholm kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Katrineholm är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Katrineholm

Strandviks Blommor

Fredsgatan 46

641 31 Katrineholm

Strandviks Handelsträdgård AB

Baggetorp Strandvik

641 94 Katrineholm

Ingvaldstorps Trädgårdsodling

Ingvallstorp 3

641 93 Katrineholm

Vårljungens Gardencenter

Ljungvägen 15

641 39 Katrineholm