Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Järfälla

Handelsträdgårdar i Järfälla

Det finns totalt 4 handelsträdgårdar eller växthus i Järfälla där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Järfälla och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Järfälla. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Järfälla och i Stockholms län kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Järfälla kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Järfälla är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Järfälla

Mills Handelsträdgård

Runstensvägen 3

175 61 Järfälla

PLANTAGEN

Herrestavägen 20

177 38 Järfälla

Skalleberg Handelsträdgård

Ormbackavägen 67

175 61 Järfälla

Strahls Handelsträdgård AB

Runstensvägen 1

175 61 Järfälla