Handelsträdgårdar - Bäst information om Handelsträdgårdar & Plantskolor
Handelsträdgårdar i Uppsala

Handelsträdgårdar i Uppsala

Det finns totalt 4 handelsträdgårdar eller växthus i Uppsala där flera av dessa handelsträdgårdar har flera riktigt duktiga personer på trädgårdar och växter. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra handelsträdgård i Uppsala och även priserna kan variera ganska mycket. Det är bäst om någon man känner någon som köper mycket växter och träd som då kan rekommendera en bra handelsträdgård i Uppsala. Om man inte känner någon så kan det vara lämpligt att fråga den, gärna pensionär, som har den finaste trädgården i området eftersom de har ofta varit på alla handelsträdgårdarna i omgivningarna. Information och omdöme om handelsträdgårdar i Uppsala och i Uppsala län kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns flera plantskolor och handelsträdgårdar i Uppsala kan det vara bra att besöka flera av dem dör att kolla utbud och pris innan du innan du köper allt för mycket till din trädgård. Om du besöker en handelsträdgård är det bra ifall du har en uppfattning om ungefär vad du vill ha eftersom då blir det lättare att jämföra olika handelsträdgårdars alternativ. Mycket information kan du få om detta genom att besöka olika handelsträdgårdars hemsidor.

Bäst att komma i kontakt med handelsträdgårdar i Uppsala är att välja någon handelsträdgård nedan eller söka vidare på internet:


Alla handelsträdgårdar i Uppsala

PLANTAGEN

Bolandsgatan 17

753 23 Uppsala

Blomsterlandet

Vårdsätravägen

756 46 Uppsala

Landqvist Handelsträdgård AB

Danmarks-Kumla 61

755 98 Uppsala

Funbo Plantskola

Framtidsvägen 1

755 97 Uppsala